Η ΕΠΙΟΝΗ διοργάνωσε με επιτυχία την Δευτέρα​ ​20​ ​Νοεμβρίου​ ​2017 σεμινάριο​ ​με θέμα: “Φροντίζοντας τους Φροντιστές” (Caring for Carers)​ ​καθώς και ​την πρώτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου​ από την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο. ​DSC_0097.JPG Στ​ο σεμινάριο​ ​της​ 20/11/2017 απηύθυνε  χαιρετισμό, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών κα Μάγδα Τσολάκη, ο εκπρόσωπος​ ​της Ευρωπαϊκής ομπρέλας οργανώσεων φροντιστών Eurocarers κος Stecy Yghemonos, καθώς και η πρόεδρος της EUFAMI κα Miia Mannikko.

Πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις  πραγματοποιήθηκαν ​από την νομικό κα Αγγελική Κακανάκη με θέμα “Εισαγωγή στις έννοιες της δικαστικής συμπαράστασης, Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Φροντιστών και Συμπαραστατούμενων Προσώπων”​ και την υποψήφια διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου​ ​Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κα Ευαγγελία Ρωμανοπούλου με θέμα:​ ​“Αξιοποίηση του Οικοσυστήματος Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων και ευπαθών ομάδων LLM Care”

Μετά το σεμινάριο ακολούθησε για τα μέλη η πρώτη Γενική Συνέλευση του σωματείου για τα εγγεγραμμένα 31 μέλη. Το εκλεγμένο ΔΣ θα συστάθηκε σε σώμα στις 24 Νοεμβρίου 2017.